Vuosaaren demarien ehkokkaiden tukeminen

Etusivu

Vuosaaren sosialidemokraateilla on eduskuntavaaleissa kaksi ehdokasta erityisluokanopettaja Karita Toijonen ja kaupunginvaltuutettu & dosentti Ville Jalovaara. Karita Toijosen tukiryhmään voin ilmoittautua lähettämällä sähköpostia Karitalle toijonenkarita@gmail.com,  ja Ville Jalovaaran tukiryhmään lähettämällä sähköpostia Villelle ville.jalovaara@gmail.com.

Ehdokkaiden ja tukiryhmien aktiivisuuden ohella onnistunut eduskuntavaalikampanja tarvitsee tuekseen mainontaa lehdissä, kadunvarsilla ja Internetissä. Vuosaaren demarien ehdokkaiden vaalityötä voit tukea myös lahjoittamalla Vuosaaren Sosialidemokraatit ry:n tilille FI54 8000 1201 1930 84. Laita viestikenttään maininta: ”Lahjoitus vaalityöhön” ja lisäksi Karitan tai Villen nimi niin yhdistys osaa kohdistaa lahjoitusvarat lahjoittajan toivomalle ehdokkaalle.

Kommentoi