Aloite pysäköintipaikkojen lisäämisestä Rastilan metroasemalle

Etusivu

Vuosaarelainen kaupunginvaltuutettu Ville Jalovaara jätti Helsingin valtuuston kokouksessa 9.4. aloitteen liityntäpysäköintipaikkojen lisäämisestä Rastilan metroasemalle.  Aloitteessa todetaan seuraavaa:

”Vuosaaren Rastilan metro-aseman liityntäpysäköintipaikat ovat havaintojeni ja alueen asukkailta saamani palautteen mukaan usein arkipäivisin täynnä, eikä kaikille paikkaa etsiville autoille yksinkertaisesti löydy tilaa. Epävarmuus pysäköintipaikan löytymisestä Rastilan metroasemalta saattaa johtaa siihen, että moni luopuu kokonaan liityntäpysäköinnin käytöstä ja matkaa joukkoliikenteen sijaan keskustaan autolla.

Tämän johdosta ehdotan, että Helsingin kaupunki selvittäisi Rastilan metroaseman liityntäpysäköintipaikkojen riittävyyttä ja harkitsisi esimerkiksi Vuosaaren suuntaan menevien junien raiteen kattamista, jotta sen päälle voitaisiin sijoittaa lisää autopaikkoja.”

Kommentoi