Vuosaarelaisille demareille merkittäviä luottamustoimia

Etusivu

Käpylän työväentalolla 15.12. kokoontunut Helsingin demarien piirikokous valitsi vuosaarelaisia demareita merkittäviin luottamustoimiin valtuustokaudelle 2013–2016.    Varavaltuutettu Jape Lovén valittiin jäseneksi kaupunkisuunnittelulautakuntaan, kaupunginvaltuutettu Ville Jalovaara jäseneksi opetuslautakuntaan, Tuula Hänninen jäseneksi yleisten töiden lautakuntaan ja Leena Rosenberg-Ryhänen varajäseneksi sosiaali- ja terveyslautakuntaan sekä Heikki Virkkunen varajäseneksi liikuntalautakuntaan.  Varavaltuutettu Karita Toijonen valittiin puheenjohtajaksi Palmian johtokuntaan ja Jyrki Lohi Palmian johtokunnan jäseneksi. Zahra Osman-Sovala valittiin Suomenkielisen työväenopiston johtokuntaan, Matti Silvonen Vuosaaren urheilutalon hallitukseen ja Eero Hilden varajäseneksi Kaupunginmuseon johtokuntaan.

Kommentoi