Kaksi ehdotusta Vuosaaresta jäsenvaaliin

Yleinen

Vuosaaren sosialidemokraattien kokous päätti 15.6.11 keskustelun jälkeen asettaa kaksi ehdokasta jäsenvaaliin SDP:n presidenttiehdokkaasta: Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Tuula Haataisen ja SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan Eero Heinäluoman.

Jäsenvaalin ehdokasasettelu päättyy 15. elokuuta, johon asti puolueosastot voivat tehdä ehdotuksia. Ehdokkaaksi hyväksytään henkilö, joka on saanut vähintään kymmenen osaston tuen tai 250 puolueen jäsenen allekirjoitusta.  Ehdokkaiden lopullista suostumusta kysytään tämän jälkeen. Jäsenäänestys tapahtuu Internetin kautta elokuun lopussa tai vaihtoehtoisesti postitse syyskuun alussa. Myös puolueen ulkopuolisten on mahdollista osallistua SDP:n esivaaliin rekisteröitymällä äänestäjiksi. Lopullisen ehdokaspäätöksen tekee SDP:n puoluevaltuusto lokakuun alussa.